Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Polityka Prywatności

 

1. Informacje Prawne

 

Zamiarem serwisu internetowego Wenezolano, zamieszczonego pod adresem wenezolano.pl jest przedstawienie kompletnych, właściwych oraz darmowych informacji, mając na uwadze jakościową treść przekazu.

Wenezolano nie gwarantuje poprawności, ani wystarczalności zawartych informacji i zastrzega sobie prawo do wniesienia zmian w każdej chwili bez wcześniejszego zawiadomienia.

Wenezolano nie ponosi odpowiedzialności za błędy lub braki informacji wynikające ze zmian w międzynarodowym, wenezuelskim i polskim prawie.

Wenezolano nie ponosi odpowiedzialności za korzystanie z zamieszczonych informacji. Internauta ponosi odpowiedzialność za interpretowanie i korzystanie z treści zawartych na stronie.

 

2. Jakie dane o Tobie zbieramy?

 

2.1. Dane zbierane automatycznie.

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

2.2. Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami.

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

 

3. W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

 

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

4. W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

 

Podstawową drogą korespondencji są informacje przekazywane drogą emailową. W szczególnych przypadkach możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie.

 

5. W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

 

Najprostszym sposobem zmiany lub wykasowania danych osobowych jest wypełnienie formularza w zakładce "Kontakt". Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

 

6. Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

 

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

7. W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

 

Wszystkie nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

 

8. Zmiany naszej polityki prywatności.

 

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

9. Kontakt

 

Kto zbiera dane: Wenezolano.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Mapa WenezueliZnajdź

Czy wiesz że?Wiki

Cerro El Copey

...to największe i najwyższe pasmo górskie na Margaricie będące również parkiem narodowym.

 (czytaj więcej)

S5 Box

Register

*
*
*
*
*
*

(*) niezbedne pola

Scroll Up